категорії: блоґ-запис

Скажіть зимі «прощавай» у «Парку Київська Русь»

Пам’ятаєте, як в дитинстві взимку було весело – в сніжки награєшся, на санях накатаєшся, в снігу виваляєшся. І щасливий вбігаєш в теплу хату, сам схожий на сніговика. А потім одного дня йдеш по вулиці – і помічаєш, як бурульки капають з усіх стріх, а в тих краплях – ціла веселка. Ти посміхаєшся усім навколо. Знаєш – весна йде. Хотіли б повернутися у ті безтурботні дні, коли дерева були великими?

Приїжджайте у «Парк Київська Русь» 23 і 24 лютого – проводжати зиму і стрічати весну, з розвагами, веселощами, забавами. Наявність гарного настрою – єдине правило. А для цього розпочніть вихідний із подарунка. Прокатайтесь безкоштовно на санях, відчуйте легкий біг княжих коней.

Захопіть з собою маску – і відірвіться на повну у середньовічному маскараді! Немає маски? Перевтілитись до невпізнання Вам допоможе майстер з боді-арту. Оригінальні малюнки покращать настрій і створять бажаний образ.

Завітайте у помешкання Домовика та поспілкуйтесь з ним. Подякуйте княгині Зимі за усе хороше, що відбулось з Вами взимку: приємні сюрпризи, радісні свята, особисті успіхи. А щоб звільнитись від усіх негараздів – пройдіть древній обряд очищення. Напишіть усі неприємності на папірці і спаліть його у вогнищі разом із символом злого серця Карачуна – повелителя морозів.

Хочете, щоб ця весна стала найуспішнішою для Вас? Загадуйте бажання і куштуйте сонячний коровай, яким Вас у Парку пригостить мудрець. Візьміть собі шматочок щастя у весну!

І отримайте заряд позитивної енергії магічного вогняного шоу та феєрверку!

«Парк Київська Русь» розташований у селі Копачів Обухівського району. Дістатися можна маршрутками від станції м. Видубичі або власним транспортом. Ціна вхідного квитка – 80 грн., для пенсіонерів діють знижки, школярі відвідують Парк безкоштовно.

Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/